Segítek elmozdulni, egyensúlyt teremteni, megismerni Önmagadat!

 

Coach

 

Kerti Beáta

Life Coach - Életvezetési tanácsadó
Okleveles Hatha jóga oktató
Közgazdász
Manager

 

A coaching teret ad az önmegismeréshez, lendületet a változáshoz, motivációt a cél eléréséhez.

Az életvezetési coaching során az ügyfél személyes elégedettségének előmozdításán és életminőségének javításán dolgozom a különböző életterületeket tekintve, mint karrier, párkapcsolat, anyagi jólét, megbecsülés, megújulás, önismeret, önbizalom.

A coach folyamat az értékek és jövőkép tisztázásáról és ehhez kapcsolódóan a célok kitűzéséről szól, annak érdekében, hogy az ügyfél sikeres és teljes, boldog életet éljen.

A coaching megoldás fókuszú beszélgetés, 5-6 alkalom, ahol az általam adott kérdések, feladatok támogatják az új perspektívák kidolgozását, döntési lehetőségek megfogalmazását, illetve a konkrét lépések - vállalások- megtételét.

A nehézségek, problémák nagyon gyakran az egyes életszakaszok végén jelentkeznek. Érezzük, hogy valami nem jó, elfogyott az erőnk, a motivációnk, sokkal stresszesebbek, türelmetlenebbek vagyunk. Gyakran kíséri rövidebb krízis és hirtelen változás, mint munkahely váltás, vagy partner váltás, extrém hobbik, addig nem mutatkozó viselkedés megjelenése, megkérdőjelezése az eddigi életformának, működésnek. Kiemelt terület számomra, a mid life időszakában megjelenő nehézségek menedzselése, kiút a krízisből, segítségnyújtás az új szakasz kihívásaihoz, az újratervezéshez!

Coachként miben tudok segíteni Neked?

  • Már évek óta próbálsz lefogyni, kipróbáltad az összes diétát, bejelentkeztél mindenféle edzőhöz, különféle szuper programra és mégsem sikerül megszabadulnod a makacsul ragaszkodó kilóktól, éled a mindennapjaidat, megcsinálod a feladataidat, de már rég nem érzel semmiféle lelkesedést, és ezen szeretnél változtatni, de a komfort-zónádból való kilépés ijesztőnek tűnik.
  • Most indítasz vállalkozást, tele van a fejed kérdésekkel, kételyekkel, hogy jó ötlet-e, mi lesz, ha kudarcot vallasz és szükséged van egy külső, objektív segítőre, aki melletted van a legkétségbeejtőbb pillanatokban is és a Földön tart.
  • Beleragadtál egy olyan párkapcsolatban, amitől mindig is óva intetted a barátnőidet, de félsz, hogy úgysem találsz nála jobbat.
  • Nem szereted a munkahelyedet, a kollégáid negatívak, de évek óta képtelen vagy magad rávenni a váltásra, hiszen legalább biztonságos.
  • Egészséges életmódra szeretnél váltani és szükséged lenne iránymutatásra az első lépésekhez.
  • Önbizalmadat szeretnéd fejleszteni, hogy jobban tudd megismerni és értékelni Önmagad.
  • Napi időbeosztásodon szeretnél változtatni, mert nem tudod mire mennek el a fontos percek! A "soha nincs időd" érzés megváltoztatása, jobb időgazdálkodás.
  • Szeretnél megújulni, Nőként megbecsülést, önbizalmat szerezni, életminőségeden változtatni.

Ha bármelyik fenti mondatban magadra ismertél és segítségre, iránymutatásra van szükséged, keress bizalommal!